Samling: Holt gård som kompetansesenter for småskala grønt
Det er et økende behov for produksjon av mat. Selvforsyningsgraden i Norge er under 50 % og det gjør ossLes mer…
Det skjer mye i vår matregion! Les de siste nyhetene:
Det er et økende behov for produksjon av mat. Selvforsyningsgraden i Norge er under 50 % og det gjør ossLes mer…
Hva innebærer FNs naturavtale for Oslofjorden og våre marine nasjonalparker? Velkommen til Færderseminaret 2023, torsdag den 9. november kl. 10Les mer…
Velkommen til BOLO-seminaret på Holt Gård i Tønsberg den 17. oktober kl 10 til 15. I BOLO-prosjektet (Bærekraftig offentlig innkjøpLes mer…
Mat og glede er best når vi deler! ØKOUKA er en nasjonal feiring av norsk økologisk og biodynamisk mat ogLes mer…
Skagerrakkonferansen er den viktigste møteplassen for alle som arbeider med blå næring og utvikling i vårt felles skandinaviske havområde. BliLes mer…
Konferanse for bærekraftig næringsutvikling av marine ressurser FREDRIKSTAD, 18. – 19. OKTOBER 2023 Skagerrakkonferensen samler hele verdikjeden som er tilknyttetLes mer…
I løpet av våren har det blitt gjennomført en spørreundersøkelse for å kartlegge behov og ideer for en satsing påLes mer…
Gikk du glipp av vårt gratis lunsjwebinar? Torsdag 25. mai avholdt vi et gratis webinar med tema lokal matproduksjon og markedsføring,Les mer…
Det arbeides nå for å etablere en overbryggende organisasjon for regional mat, Matregion Vestfold og Telemark. Bak initiativet står detLes mer…
Skagerrakkonferansen 3-4 mai 2022 Konferansens program og panelsamtaler vil ledes med stø hånd av den erfarne moderatoren Renée Daun fraLes mer…
Alle har gode ønsker for verdikjeden for mat og drikke, men hva skal til for å lykkes sammen, og hvordanLes mer…
Sjekk ut oppdateringene på programmet. Programmet oppdateres fortløpende HER Det tegner til å bli en spennende og variert uke med Les mer…